Onze diensten

Maakt u onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren in Zuid-Holland en wilt u op dit gebied volledig ontzorgd worden? Dan bent u bij Veninga Complex VvE Beheer aan het juiste ades! Bij ons bent u verzekerd van goed beheer van uw waardevolle appartementencomplex.

De diensten die wij voor uw VvE kunnen verzorgen zijn: Financieel beheer en Technisch beheer. Hieronder vindt u een beknopte omschrijving van de werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Financieel beheer

Iedere Vereniging van Eigenaren is wettelijk verplicht een administratie te voeren. Het opzetten en beheren van deze administratie kan een tijdrovende bezigheid zijn. Daarnaast is het noodzakelijk dat er binnen de VvE financiele kennis aanwezig is zodat de administratie aan alle wettelijke eisen voldoet. De volgende financiele en administratieve taken kunnen wij voor u uit handen nemen:

Het opstellen van de begroting, berekenen van de maandelijkse bijdragen, incasseren en administreren van de maandelijkse bijdragen, betalen en verwerken van facturen, opmaken van de jaarrekening, bijhouden van de ledenadministratie, verzorgen van de notulen en agenda's, het jaarlijks organiseren van de algemene ledenvergadering.

Technisch beheer

De VvE heeft als belangrijke taak ervoor te ervoor zorgen dat het gebouw (het gezamenlijke bezit) goed wordt onderhouden. Dat betekent dat onderhoud op tijd wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden naar wens is. Op dit gebied ondersteunen wij u bij:

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (optioneel), beheren van de onderhoudscontracten, zorgdragen voor periodiek onderhoud aan de technische installaties, oplossen van technische klachten tijdens kantooruren, aanvragen en vergelijken van offertes voor planmatig onderhoud, afhandelen van schadegevallen met de verzekeraar.

Aanvullende diensten

Buiten de standaard taken kunnen wij ook aanvullende werkzaamheden voor u verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderstaande zaken:

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, bijwonen van meerdere vergaderingen per jaar, aanleveren van gegevens aan de notaris bij de overdracht van appartementen, wijzigen van gegevens bij de Kamer van Koophandel en dergelijke.